|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 18.10.2013. u 14:10

DANAS NOVI RAZGOVOR SA JANDRIĆEM

U taboru Borca svi vjeruju kako će sutrašnji derbi susret 12. kola sa Širokim Brijegom ipak biti odigran. Kako je danas istakao šef struke Borca Dragan Jović, ekipa se maksimalno sprema za meč uprkos posljednjim problemima u klubu.

Naučili smo da živimo sa problemima koji se u hodu rješavaju i tako se i pripremamo za mečeve. Siguran sam da ćemo sutra odigrati derbi protiv Širokog Brijega, te da će moji momci i ove posljednje probleme ostaviti iza sebe. Široki Brijeg je kvalitetan rival, sa mladim stručnjakom na klupi, međutim obavili smo kvalitetnu analizu gostujućeg tima i sa te strane nema problema – rekao je Jović, istakavši kako kartoniranih igrača nema, kao i da će na raspolaganju stručnom štabu sutra vjerovatno biti i Boris Raspudić, koji je propustio jučerašnji trening.

Predsjednik Borca Srđan Šuput razgovarao je daas sa vlasnikom FK Džaja Milivojem Glišićem i gradonačelnikom Banjaluke Slobodanom Gavranovićem, koji je istakao kako je formirana Radna grupa koja će u naredne dvije sedmice pronaći model kojim bi se riješio ovaj problem.

Danas će se, takođe, obaviti još jedna runda razgovora sa Oliverom Jandrićem po pitanju duga od 72 000 KM, a u Borcu se nadaju kako će Jandrić pristati na dogovor sa klubom kako bi sutrašnji meč sa Širokim Brijegom bio odigran.

(fkborac.net)

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net