„DARA“ POSJETILA BORAC

Biljana Čekić, koja je sjajno odradila ulogu Dare u filmu „Dara iz Jasenovca“, družila se danas sa Borčevim fudbalerima i dobila prigodne poklone.

Još uvijek se nisu slegli utisci javnosti nakon potresnog filma „Dara iz Jasenovca“, koji je premijerno prikazan prije nekoliko dana.

Svima je za oko zapalo maestralna gluma Biljane Čekić, 13-godišnje djevojčice iz sela Sreflije kod Kozarske Dubice, koja glumi naslovni lik.

Upravo je popularna Dara bila gošća fudbalera Borca prije poslijepodnevnog treninga. Trener Marko Maksimović i kapiten našeg kluba Stojan Vranješ uručili su prigodne poklone mladoj glumici.

-Osjećam se prelijepo, prvi put sam u Banjaluci i sve je super. Zahvaljujem se na svim poklonima koje sam dobila, a nadam se da ću uskoro moći da prisustvujem i utakmicama Borca na Gradskom stadionu, rekla je Biljana Čekić.

Ispred ekipe prisutnim medijima se obratio kapiten Stojan Vranješ.

-Zahvalio bih se Biljani što nam je dala podršku i što je došla da nas upozna. Čuo sam da je prvi put u Banjaluci, nadam se da nije i posljednji, te da ćemo imati priliku da je ugostimo na utakmici. Mišljenja sam da je fascinantno kako je sa tako malo godina odglumila u filmu i želim joj svu sreću u glumačkoj karijeri, istakao je Vranješ.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.