DEJAN MELEG JOŠ GODINU DANA U BORCU

Dejan Meleg obnovio je vjernost našem klubu. Jedan od najboljih igrača FK Borac potpisao je novi jednogodišnji ugovor, pa dres sa brojem 24 i naredne sezone ostaje u njegovom vlasništvu.

-Drugi put sam produžio ugovor sa FK Borac na obostrano zadovoljstvo. Naredna sezona će biti moja treća u banjalučkom Borcu i želim da se zahvalim čelnim ljudima kluba na povjerenju, rekao je Meleg

Dejan je u crveno-plave redove stigao sredinom oktobra, 2020. godine, a do sada je odigrao 62 utakmice za naš klub uz 11 postignutih golova. Na terenu je dao svoj puni doprinos svim uspjesima FK Borac u minulom periodu.

-Najteže je ponavljati dobre rezultate iz sezonu u sezonu, tako da svi možemo biti zadovoljni što smo ponovo izborili nastup na evropskoj sceni. Na nama je da se sada što bolje spremimo za predstojeće izazove i da ostvarimo što bolje rezultate, kaže Meleg.

Bogoljub Zeljković, potpredsjednik FK Borac, kaže da su svi u klubu zadovoljni što je Meleg odlučio da produži saradnju.

-Dejan je igrač koji je od samog dolaska pa do danas odigrao važnu ulogu u svim našim uspjesima u minulom periodu. Od prvog izlaska na evropsku scenu, pa preko osvajanja šampionske titule i plasmana u finale Kupa BiH, pa do ove sezone i novog izlaska u Evropu. Vrlo brzo smo se dogovorili oko nastavka saradnje. Ugovor smo produžili na još godinu dana uz opciju dalje saradnje.

Zeljković ističe da je pred rukovodstvom kluba puno posla narednih dana.

-Imamo dosta igrača kojima ističe ugovor. Pregovaramo oko njihovog ostanka, a uveliko radimo i na dolasku novih igrača. Više detalja trebalo bi da bude poznato u toku naredne sedmice, ističe Zeljković.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.