DERBI NA „GRBAVICI“: DOBRIM IZDANJEM DO NOVIH BODOVA

Do kraja jesenjeg dijela polusezone ostala su još tri premijerligaška kola, a prvi od tri ispita naše fudbalere čeka na stadionu „Grbavica“.

Put Sarajeva, na megdan Željezničaru (nedjelja, 19.30 časova), fudbaleri Borca odlaze sa jasnim ciljem-da nastave sa dobrim rezultatima i da fudbalsku jesen privedu kraju na najbolji moguči način.

„Nas očekuju tri gostovanja, a prva utakmica je derbi protiv Željezničara. Tu utakmicu želimo da odigramo što bolje i kvalitetnije da dođemo do jednog pozitivnog rezultata. Željezničar je u posljednja dva kola ostvario dvije pobjede tako da su u dobroj formi. Tribine će sigurno biti ispunjene do posljednjeg mjesta tako da očekujemo uzavrelu atmosferu. To je i dodatna draž za obje ekipe da daju svoj maksimum i da gledamo jednu dobru utakmicu. Očekujem agresivan Željezničar od samo početku, ali isto tako i mi želimo da odgovorimo na tu agresiju. Nadam se da ćemo uspjeti.“, poručio je Vinko Marinović, šef stručnog štaba FK Borac.

Stručni štab na raspolaganju ima sve fudbalere za duel na „Grbavici“, a Goran Zakarić očekuje dobro izdanje naših „crveno plavih“.

„Imamo tri gostovanja u naredna tri kola i sigurno da neće biti lako igrati. Ipak, smatram da i mi dolazimo na neki nivo na kojem želimo da budemo. Pokazali smo to i protiv Slobode. Naš cilj je da u naredne tri utakmice osvojimo što više bodova.“ rekao je Goran Zakarić.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.