DESET UTAKMICA- DESET POBJEDA ZA PIONIRE BORCA

Pioniri Borca preskočili i Velež za perfektan skor, deset utakmica – deset pobjeda u Omladinskoj Premijer Ligi BiH. Izabranici trenerskog tandema Predrag Majkić – Dragan Benić pitanje pobjednika riješili su u prvom poluvremenu. Golovima Marka Brkića i Milijana Kovačevića došli su do prednosti od 2-0 i taj rezultat je ostao do kraja utakmice. Ovom pobjedom zadržali su i lidersku poziciju na tabeli ispred FK Sarajevo. Treba istaći i da su naši pioniri u deset kola primili samo jedan gol sto dodatno daje na snazi ovom uspjehu.

“Znali smo da imamo dobru ekipu ali iskreno nismo očekivali ovakav niz. Ne zanosimo se tabelom nego idemo od utakmice do utakmice i trudimo se da dajemo maksimum i da napredujemo i kao ekipa i kao pojedinci.” – izjavio je Predrag Majkić.
Njegov kolega Dragan Benić pohvalio je genaraciju pionira Borca – “Ovi rezultati su pokazatelj da je ova generacija na dobrom putu. Na nama je da ih usmjeravamo i omogućimo im da razviju u potpunosti svoj potencijal i da jednog dana neki od njih poput Turanjanina, Arsića, Kujundžića, kroz Omladinsku školu dođu do 1.ekipe sto je i cilj Omladinske škole.”

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.