ДОДАТНИ ТЕРМИН ЗА КУПОВИНУ СЕЗОНСКЕ КАРТЕ

Обавијештавамо све навијаче Борца који су заинтересовани за куповину сезонске карте за домаће утакмице Фудбалског клуба Борац у наредној такмичарској сезони да је, због великог интересовања, уведен додатни термин за куповину карте. Наиме, сезонска карта може да се купи и у суботу (30. јул) на Градском стадиону од 12 до 15 часова, а термин радним даном остаје исти: од 9 до 13 часова.

Цијена сезонске карте износи 30 КМ и важи, како смо навели, за све домаће утакмице које ће Борац одиграти у сезони 2016-17. Приликом куповине сезонске картице, бићете замољени од стране дистрибутера да Вам уручи на поклон и картицу лојалности, које се могу користити приликом куповине робе широке потрошње у преко 100 трговинских објеката у граду на Врбасу, а који сарађују са свјетски познатом компанијом Lyoness, а то су: Нестро петрол, Тржница, Агромеханика, Бонел, CasaBianca, Јувента, Carmen line, Тамарис, Хотел Видовић, Толедо, Tom Tailor, Симпо, Pizza cat, Јелена shop, East Code… и многи други!

Користећи картицу лојалности, навијачи Борца ће приликом куповине добијати одређени поврат, а 1 посто од сваке трансакције биће уплаћено на рачун Фудбалског клуба Борац!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.