|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 27.07.2016. u 12:18

DODATNI TERMIN ZA KUPOVINU SEZONSKE KARTE

Obaviještavamo sve navijače Borca koji su zainteresovani za kupovinu sezonske karte za domaće utakmice Fudbalskog kluba Borac u narednoj takmičarskoj sezoni da je, zbog velikog interesovanja, uveden dodatni termin za kupovinu karte. Naime, sezonska karta može da se kupi i u subotu (30. jul) na Gradskom stadionu od 12 do 15 časova, a termin radnim danom ostaje isti: od 9 do 13 časova.

Cijena sezonske karte iznosi 30 KM i važi, kako smo naveli, za sve domaće utakmice koje će Borac odigrati u sezoni 2016-17. Prilikom kupovine sezonske kartice, bićete zamoljeni od strane distributera da Vam uruči na poklon i karticu lojalnosti, koje se mogu koristiti prilikom kupovine robe široke potrošnje u preko 100 trgovinskih objekata u gradu na Vrbasu, a koji sarađuju sa svjetski poznatom kompanijom Lyoness, a to su: Nestro petrol, Tržnica, Agromehanika, Bonel, CasaBianca, Juventa, Carmen line, Tamaris, Hotel Vidović, Toledo, Tom Tailor, Simpo, Pizza cat, Jelena shop, East Code… i mnogi drugi!

Koristeći karticu lojalnosti, navijači Borca će prilikom kupovine dobijati određeni povrat, a 1 posto od svake transakcije biće uplaćeno na račun Fudbalskog kluba Borac!

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net