ДОПИС ФК САРАЈЕВО

Руководство ФК Сарајево осјетило је потребу да се јавно захвали новом руководству Фудбалског клуба Борац из Бање Луке на припреми и организацији утакмице 25. кола БХ Телеком Премијер Лиге Босне и Херцеговине која се 28.04.2013. године одиграла на Градском стадиону у Бањој Луци, а у свјетлу свих немилих догађаја у и око спортских терена у Босни и Херцеговини у посљедње вријеме.

Имам потребу да се овим путем, јавно, захвалим предсједнику и директору Борца на дочеку и видном ангажману да на утакмици све прође без провокација и неспортског понашања. Публика која је у недјељу била на утакмици заслужује да гледа Борац у европским такмичењима – истакао је генерални директор ФК Сарајево Дино Селимовић.

Ријетки су клубови у нашој земљи који могу окупити неколико хиљада гледалаца на својим утакмицама, те се надамо да ће Борац у наредном периоду бити у врху бх. фудбала, гдје својом традицијом заслужује да буде. Даћемо све од себе да, као и до сада, узвратимо гостопримство и домаћински дочекамо екипу, руководство и навијаче Борца у Сарајеву -закључио је Селимовић.

Добром комуникацијом оба клуба, навијача Фудбалског Клуба Сарајево и надлежних полицијских структура, путовање, дочек, боравак и испраћај навијача бордо тима протекао је без иједног инцидента, а за похвалити је и изразито коректно понашање публике и навијача ФК Борац на Градском стадиону у Бањој Луци прије, током и након утакмице која је завршена резултатом 1:1.

Селимовић се осврнуо и на суђење у у оквиру БХ Телеком Премијер Лиге БиХ:

Можемо жалити за неким, усудићу се рећи и многим, судијским одлукама, али инсистирам да у Клубу поштујемо правилнике и прописе кровног Савеза, те да коментарисање на ту тему сведемо на минимум. И даље дубоко вјерујемо да надлежне комисије Н/ФС БиХ могу и желе да се изборе са свим неправилностима, како на нашим, тако и на другим утакмицама којих је у овом прољећном дијелу првенства било превише. При томе не мислим само на суђење – ријечи су директора ФК Сарајево Дине Селимовића.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.