ДОСТУПНЕ СЕЗОНСКЕ КАРТЕ

sezonskekarte-gradskistadion

Фудбалски клуб Борац покренуо је у јулу нови пројекат на пољу маркетиншке промоције Великана из Платонове. Наиме, доступне су сезонске карте Фудбалског клуба Борац, које сви заинтересовани навијачи и симпатизери могу да купе сваког радног дана од 9 до 13 часова на Градском стадиону!

Цијена сезонске карте је 30 конвертибилних марака, а важиће за све домаће утакмице које Фудбалски клуб Борац буде играо у оквиру Прве лиге Републике Српске, као и у куп-такмичењима. Уз сезонске карте ће се бесплатно дијелити чланске карте, односно картице лојалности, које ће се моћи користити приликом куповине робе широке потрошње у преко 100 трговинских објеката у граду на Врбасу, а који сарађују са свјетски познатом компанијом Lyoness! Споменимо само неке од њих: Нестро петрол, Тржница, Агромеханика, Бонел, CasaBianca, Јувента, Carmen line, Тамарис, Хотел Видовић, Толедо, Tom Tailor, Симпо, Pizza cat, Јелена shop, East Code… и многи други!

Принцип је једноставан: користећи картицу лојалности, навијачи Борца ће приликом куповине добијати одређени поврат, а 1 посто од сваке трансакције биће уплаћено на рачун Фудбалског клуба Борац!

Сезонске карте, понављамо, могу да се купе сваким радним даном од 9 до 13 часова у просторијама клуба на Градском стадиону а приликом куповине сезонске картице, бићете замољени од стране дистрибутера да Вам уручи на поклон и картицу лојалности, коју користите на горе наведени начин, и на тај начин додатно финансијски помогли клубу.

Такође, можете преузети само картицу лојалности без обавезе да купите сезонску карту.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.