|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 21.07.2016. u 13:01

DOSTUPNE SEZONSKE KARTE

sezonskekarte-gradskistadion

Fudbalski klub Borac pokrenuo je u julu novi projekat na polju marketinške promocije Velikana iz Platonove. Naime, dostupne su sezonske karte Fudbalskog kluba Borac, koje svi zainteresovani navijači i simpatizeri mogu da kupe svakog radnog dana od 9 do 13 časova na Gradskom stadionu!

Cijena sezonske karte je 30 konvertibilnih maraka, a važiće za sve domaće utakmice koje Fudbalski klub Borac bude igrao u okviru Prve lige Republike Srpske, kao i u kup-takmičenjima. Uz sezonske karte će se besplatno dijeliti članske karte, odnosno kartice lojalnosti, koje će se moći koristiti prilikom kupovine robe široke potrošnje u preko 100 trgovinskih objekata u gradu na Vrbasu, a koji sarađuju sa svjetski poznatom kompanijom Lyoness! Spomenimo samo neke od njih: Nestro petrol, Tržnica, Agromehanika, Bonel, CasaBianca, Juventa, Carmen line, Tamaris, Hotel Vidović, Toledo, Tom Tailor, Simpo, Pizza cat, Jelena shop, East Code… i mnogi drugi!

Princip je jednostavan: koristeći karticu lojalnosti, navijači Borca će prilikom kupovine dobijati određeni povrat, a 1 posto od svake transakcije biće uplaćeno na račun Fudbalskog kluba Borac!

Sezonske karte, ponavljamo, mogu da se kupe svakim radnim danom od 9 do 13 časova u prostorijama kluba na Gradskom stadionu a prilikom kupovine sezonske kartice, bićete zamoljeni od strane distributera da Vam uruči na poklon i karticu lojalnosti, koju koristite na gore navedeni način, i na taj način dodatno finansijski pomogli klubu.

Takođe, možete preuzeti samo karticu lojalnosti bez obaveze da kupite sezonsku kartu.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net