ДРАГИШИЋ: НЕ БЈЕЖИМО ОД УЛОГЕ ФАВОРИТА

У другом колу Прве лиге РС фудбалери Борца ће сутра од 19 часова на Градском стадиону снаге одмјерити са екипом Козаре из Градишке.

– Пред нама се, након ремија са Славијом, налази императив побједе од којег не желимо да бјежимо. Иако је Козара неугодан ривал, спремно дочекујемо утакмицу и вјерујемо у освајање три бода, поготово ако знамо да се у комбинацију за тим враћају Гузина, Ерић и Вејновић, који су нам недостајали у првом колу против Славије и њихово искуство биће нам преко потребно. Нажалост, у протоколу неће бити Малбашића због дистортије зглоба, Поповића који је искључен против Славије, као ни од раније повријеђених Распудића и Малетића – рекао је шеф стручног штаба Зоран Драгишић на данашњој прес-конференцији.

У прву „тројку“ вјерују и првотимци Ненад Кисо и Синиша Радоја, који је постигао водећи гол у мечу са Славијом.

– Квалитетно смо тренирали у овој седмици и даћемо све од себе да стигнемо до прве побједе. Уколико пружимо свој максимум, увјерен сам да Козара нема шта да тражи на нашем стадиону сутра увече – поручио је Кисо, на чије ријечи се надовезао и Радоја.

– Играо сам у екипама из окружења и познато ми је да ти тимови са доста мотива улазе у мечеве са Борцем и поред одређених проблема које имају пред меч. Ипак, то не треба да нас интересује, треба да гледамо само себе и како ћемо обрадовати своје навијаче којима се овим путем захваљујем на пруженој подршци у првом колу – навео је Радоја.

Присутним новинарима данас су се обратили и члан Управог одбора Дарко Милуновић и менаџер компаније Јувента (дистрибутер спортске опреме Диадора, оп.а.) и бивши фудбалер Борца Зоран Декет. С тим у вези, данас је званично представљен нови дрес Фудбалског клуба Борац за текућу такмичарску сезону.

Такође, Милуновић се осврнуо и на неколико осталих текућих клупских питања, истакавши да је дуг према бившим фудбалерима Борца никад мањи и да за 11 фудбалера износи око 100 000 КМ. Милуновић је, исто тако, навео да је завршен тендер за избор понуђача за изградњу помоћних терена, окончан је и жалбени рок, тако да би уговор са најбољим понуђачем требало да буде потписан, у најбољем случају, сљедеће седмице. На крају, Милуновић је рекао да се интензивно воде преговори са Фудбалским клубом Џаја по питању дуга који Борац има према овом спортском колективу и да би у септембру и тај проблем, који траје годинама, могао да буде успјешно ријешен за обје стране.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.