|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 12.08.2016. u 16:24

DRAGIŠIĆ: NE BJEŽIMO OD ULOGE FAVORITA

U drugom kolu Prve lige RS fudbaleri Borca će sutra od 19 časova na Gradskom stadionu snage odmjeriti sa ekipom Kozare iz Gradiške.

– Pred nama se, nakon remija sa Slavijom, nalazi imperativ pobjede od kojeg ne želimo da bježimo. Iako je Kozara neugodan rival, spremno dočekujemo utakmicu i vjerujemo u osvajanje tri boda, pogotovo ako znamo da se u kombinaciju za tim vraćaju Guzina, Erić i Vejnović, koji su nam nedostajali u prvom kolu protiv Slavije i njihovo iskustvo biće nam preko potrebno. Nažalost, u protokolu neće biti Malbašića zbog distortije zgloba, Popovića koji je isključen protiv Slavije, kao ni od ranije povrijeđenih Raspudića i Maletića – rekao je šef stručnog štaba Zoran Dragišić na današnjoj pres-konferenciji.

U prvu “trojku” vjeruju i prvotimci Nenad Kiso i Siniša Radoja, koji je postigao vodeći gol u meču sa Slavijom.

– Kvalitetno smo trenirali u ovoj sedmici i daćemo sve od sebe da stignemo do prve pobjede. Ukoliko pružimo svoj maksimum, uvjeren sam da Kozara nema šta da traži na našem stadionu sutra uveče – poručio je Kiso, na čije riječi se nadovezao i Radoja.

– Igrao sam u ekipama iz okruženja i poznato mi je da ti timovi sa dosta motiva ulaze u mečeve sa Borcem i pored određenih problema koje imaju pred meč. Ipak, to ne treba da nas interesuje, treba da gledamo samo sebe i kako ćemo obradovati svoje navijače kojima se ovim putem zahvaljujem na pruženoj podršci u prvom kolu – naveo je Radoja.

Prisutnim novinarima danas su se obratili i član Upravog odbora Darko Milunović i menadžer kompanije Juventa (distributer sportske opreme Diadora, op.a.) i bivši fudbaler Borca Zoran Deket. S tim u vezi, danas je zvanično predstavljen novi dres Fudbalskog kluba Borac za tekuću takmičarsku sezonu.

Takođe, Milunović se osvrnuo i na nekoliko ostalih tekućih klupskih pitanja, istakavši da je dug prema bivšim fudbalerima Borca nikad manji i da za 11 fudbalera iznosi oko 100 000 KM. Milunović je, isto tako, naveo da je završen tender za izbor ponuđača za izgradnju pomoćnih terena, okončan je i žalbeni rok, tako da bi ugovor sa najboljim ponuđačem trebalo da bude potpisan, u najboljem slučaju, sljedeće sedmice. Na kraju, Milunović je rekao da se intenzivno vode pregovori sa Fudbalskim klubom Džaja po pitanju duga koji Borac ima prema ovom sportskom kolektivu i da bi u septembru i taj problem, koji traje godinama, mogao da bude uspješno riješen za obje strane.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net