ДРУГА АКЦИЈА У ПОТПУНОСТИ УСПЈЕЛА (ФОТО)

На бањалучком Градском стадиону данас је одржано друго по реду дружење фудбалера Борца са дјецом под називом „Дан отворених врата“, у склопу акције „Бањалука воли Борац“. Око 150 малишана, међу којима су били и штићеници Дома „Рада Врањешевић“ данас је имало прилику да се дружи и фотографише са комплетном екипом и Борчевим стручним штабом.

Присутној дјеци подијељени су пригодни поклони са обиљежјима клуба, док је помоћном тренеру Марку Максимовићу на поклон клубу тј. омладинском погону уручено 9 нових фудбалских лопти.

ИЗЈАВЕ:

Жељко Радинковић, представник акције „Бањалука воли Борац“: Као што је био случај у јуну, када смо организовали прву овакву акцију, навијачи и симпатизери својим новчаним прилозима помогли су да се припреме поклони са мотивима Борца, с тим што смо овог пута, у склопу акције, клубу донирали и 9 лопти. Циљ акције јесте да покушамо да растеретимо клуб у одређеним сегментима, али и да докажемо да Бањалука воли Борац, као што назив наше акције каже, и да Бањалуци треба Борац. Оваквим акцијама свима шаљемо поруку да Борац треба да опстане, да има много Борчевих навијача и да ће нас бити још више.

Марко Максимовић, помоћни тренер: Ово је друга оваква акција и надам се да ће ова дружења постати традиционална. У име стручног штаба и играча желим да се захвалим организаторима на овој манифестацији и још једном се показало да бањалучки Борац има своју публику.

Огњен Ђелмић, првотимац: Мени је драго што је данас дошао овако велики број дјеце и надам се да ће тако бити и убудуће. Вјерујем да је дјеци данас било прелијепо са нама.

Владан Грујић, првотимац: Прво бих се захвалио свима који су учествовали у организацији данашње манифестације што су нам омогућили да се дружимо са дјецом. Очигледно је колико дјеце у граду воли Борац, те стога оваквих манифестација треба да буде још више.

(fkborac.net)

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.