|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 22.09.2013. u 16:19

DRUGA AKCIJA U POTPUNOSTI USPJELA (FOTO)

Na banjalučkom Gradskom stadionu danas je održano drugo po redu druženje fudbalera Borca sa djecom pod nazivom “Dan otvorenih vrata”, u sklopu akcije “Banjaluka voli Borac”. Oko 150 mališana, među kojima su bili i štićenici Doma “Rada Vranješević” danas je imalo priliku da se druži i fotografiše sa kompletnom ekipom i Borčevim stručnim štabom.

Prisutnoj djeci podijeljeni su prigodni pokloni sa obilježjima kluba, dok je pomoćnom treneru Marku Maksimoviću na poklon klubu tj. omladinskom pogonu uručeno 9 novih fudbalskih lopti.

IZJAVE:

Željko Radinković, predstavnik akcije “Banjaluka voli Borac”: Kao što je bio slučaj u junu, kada smo organizovali prvu ovakvu akciju, navijači i simpatizeri svojim novčanim prilozima pomogli su da se pripreme pokloni sa motivima Borca, s tim što smo ovog puta, u sklopu akcije, klubu donirali i 9 lopti. Cilj akcije jeste da pokušamo da rasteretimo klub u određenim segmentima, ali i da dokažemo da Banjaluka voli Borac, kao što naziv naše akcije kaže, i da Banjaluci treba Borac. Ovakvim akcijama svima šaljemo poruku da Borac treba da opstane, da ima mnogo Borčevih navijača i da će nas biti još više.

Marko Maksimović, pomoćni trener: Ovo je druga ovakva akcija i nadam se da će ova druženja postati tradicionalna. U ime stručnog štaba i igrača želim da se zahvalim organizatorima na ovoj manifestaciji i još jednom se pokazalo da banjalučki Borac ima svoju publiku.

Ognjen Đelmić, prvotimac: Meni je drago što je danas došao ovako veliki broj djece i nadam se da će tako biti i ubuduće. Vjerujem da je djeci danas bilo prelijepo sa nama.

Vladan Grujić, prvotimac: Prvo bih se zahvalio svima koji su učestvovali u organizaciji današnje manifestacije što su nam omogućili da se družimo sa djecom. Očigledno je koliko djece u gradu voli Borac, te stoga ovakvih manifestacija treba da bude još više.

(fkborac.net)

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net