ДУЈАКОВИЋ И ШАКИЋ ЗА ТРИЈУМФ НАД МОДРИЧОМ

Бањалучки Борац савладао је екипу Модрича Максиме резултатом 2:0 у првој припремној утакмици у склопу припрема за сезону 2013/14. Борац је до вођства стигао у 59. минуту преко Стефана Дујаковића, а коначан резултат у 66. минуту поставио је Милан Шакић након асистенције Владимира Кременовића.

Борчева стартна постава (Авдукић, Си. Дујаковић, Распудић, Рунић, Жарић, Жижовић, Грујић, Стокић, Граховац, Субић, Ђелмић) створила је у првом полувремену три изгледне прилике и то преко Субића, Распудића и Ђелмића, али се мрежа гостију није застресла. У других 45 минута стратег „црвено-плавих“ Драган Јовић шансу је пружио још десеторици играча (Кондић, Стојнић, Кузмановић, Комљеновић, Кременовић, Ст. Дујаковић, Шакић, Зечевић и Предраговић), док је из стартних 11 остао само Авдукић.

Први гол на мечу виђен је у 59. минуту, када је Стефан Дујаковић одузео лопту играчу Модриче Горану Лукићу на 20 метара од гола, изашао сам пред чувара мреже гостију Петровића и рутински га савладао. Само седам минута касније нови гол Борца: Владимир Кременовић идеално је на лијевој страни упослио Милана Шакића који лагано матира Петровића.

До краја меча Борац је створио још двије шансе и то преко Кременовића и Дујаковића, али први пут Петровић брани шут, док се у другом наврату испријечила статива.

Борчеви фудбалери данас имају дан паузе, сутра од 18 часова на Градском стадиону је тренинг, док је наредна контролна утакмица у четвртак у исто вријеме на Градском стадиону у Приједору против Рудара.

БОРАЦ – МОДРИЧА 2:0

стријелци: 1:0 Ст. Дујаковић (59.), 2:0 Шакић (66.)

гледалаца: 300

судија: Огњен Ваљић (Бањалука)

помоћници: Синиша Иванчевић и Ратко Кунић (оба из Бањалуке)

БОРАЦ: Авдукић, Си. Дујаковић, Распудић, Рунић, Жарић, Жижовић, Грујић, Стокић, Граховац, Субић, Ђелмић. Још су играли: Кондић, Стојнић, Кузмановић, Комљеновић, Кременовић, Ст. Дујаковић, Шакић, Зечевић, Предраговић.

МОДРИЧА: Петровић, Шиповац, Костадиновић, Вујанић, Видаковић, Г. Лукић, Н. Лукић, Савкић, Савић, Демоњић, Павловић. Још су играли: Топић, Ристић, Дринић, Саркић, Ђокић, Поповић, Стојановић, Буљић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.