ДВИЈЕ ГРЕШКЕ КУМОВАЛЕ ПОРАЗУ

Фудбалери Борца поражени су јуче у Старој Пазови од руског прволигаша Уфе резултатом 2:0, у утакмици која је послужила као генерална проба пред почетак шампионата. Голове за руски састав, за који наступа бивши нападач Борца Харис Ханџић, постигли су Иван Пауревић у 35. и Вагиз Галиулин у 70. минуту утакмице.

У првом полувремену Борац је био равноправан ривал и створио четири изгледне прилике преко Стокића, Предраговића и Субића, али лопта није нашла пут до мреже Сергеја Веремка. У 37. минуту Руси користе грешке у пријему Субића и лоше уклизавање Костића и преко Пауревића долазе до вођства.

Коначан резултат постављен је у 70. минуту, када је нову грешку Борчевих играча, односно Петра Илића, а потом и Ивана Костића, искористио Вагиз Галиулин и након соло-акције погодио мрежу иза Авдукићевих леђа.

Иначе, Борац је меч са Уфом почео у саставу: Авдукић, Ђајић, Костић, Пилиповић, Дујаковић, Радиновић, Предраговић, Малбашић, Грујић, Стокић, Жижовић, с тим што је тренер Мариновић већ након првих 25 минута извршио прву измјену, када је због повреде Пилиповића у игру ушао Субић. Касније, у другом полувремену, шансу су добили и Илић, Јовић, Бечелић и Савић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.