|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 27.07.2014. u 18:54

DVIJE GREŠKE KUMOVALE PORAZU

Fudbaleri Borca poraženi su juče u Staroj Pazovi od ruskog prvoligaša Ufe rezultatom 2:0, u utakmici koja je poslužila kao generalna proba pred početak šampionata. Golove za ruski sastav, za koji nastupa bivši napadač Borca Haris Handžić, postigli su Ivan Paurević u 35. i Vagiz Galiulin u 70. minutu utakmice.

U prvom poluvremenu Borac je bio ravnopravan rival i stvorio četiri izgledne prilike preko Stokića, Predragovića i Subića, ali lopta nije našla put do mreže Sergeja Veremka. U 37. minutu Rusi koriste greške u prijemu Subića i loše uklizavanje Kostića i preko Paurevića dolaze do vođstva.

Konačan rezultat postavljen je u 70. minutu, kada je novu grešku Borčevih igrača, odnosno Petra Ilića, a potom i Ivana Kostića, iskoristio Vagiz Galiulin i nakon solo-akcije pogodio mrežu iza Avdukićevih leđa.

Inače, Borac je meč sa Ufom počeo u sastavu: Avdukić, Đajić, Kostić, Pilipović, Dujaković, Radinović, Predragović, Malbašić, Grujić, Stokić, Žižović, s tim što je trener Marinović već nakon prvih 25 minuta izvršio prvu izmjenu, kada je zbog povrede Pilipovića u igru ušao Subić. Kasnije, u drugom poluvremenu, šansu su dobili i Ilić, Jović, Bečelić i Savić.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net