EKIPA BORCA OTPUTOVALA ZA ANTALIJU

Fudbaleri Borca otputovali su na finalni dio priprema u Tursku. Ekspedicija crveno – plavih u ranim jutarnjim časovima zaputila se u Beograd odakle će u 12.15 časova sa aerodroma „Nikola Tesla“ letjeti za Antaliju sa presjedanjem u Istanbulu.

U autobusu za poznato tursko ljetovalište i mjesto gdje se priprema veliki broj ekipa iz cijelog svijeta našlo se 30 igrača Borca:

Bojan Pavlović, Nikola Lakić, Luka Damjanović, te igrači: Marko Jovanović, Đorđe Ćosić, Đorđe Milojević, Marko Kujundžić, Aleksandar Subić, Miloš Borovčanin, Siniša Dujaković, Dino Ćorić, Aleksandar Vojnović, Marko Brtan, Dejan Bosančić, Dejan Meleg, Stojan Vranješ, Almedin Ziljkić, David Čavić, Goran Zakarić, Boban Georgiev, Jovo Lukić, Elvis Mehanović, Amar Tahrić, Donald Mols, Dejan Javorac, Milan Šikanjić, Savo Šušić, Sergej Damjanić, Dejan Uzelac i Luka Bobić.

-Pošto nismo imali planirani duel sa Leotarom u Trebinju odlučili smo se za još jednu utakmicu i u nedjelju ćemo igrati protiv ekipe iz Uzbekistana. Te utakmice u Antaliji možda su još prilagodljivije za ljetni period kada se spremamo za Evropu i jače duele, ali mislim da kroz odabir utakmica nismo puno odstupali od tog nekog nivoa. I kod nas je liga mnogo teška i tvrda, rekao je trener Borca Marko Maksimović.

Borac će u Antaliji ostati do 14. februara i tamo će odigrati četiri prijateljske utakmice:

31. januar: Borac – Kizilkum (Uzbekistan)

3. februar: Borac – Ćikzereda (Rumunija)

6. februar: Borac – Ural (Rusija)

12. februar: Borac – Krila Sovjetov (Rusija)

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.