Elnos grupa uz FK Borac

Fudbalski klub Borac Banja Luka u subotu 17.08.2019. potpisao je sponzorski ugovor sa kompanijom „ Elnos Grupa “. Bitna karika u radu FK Borac Banja Luka u tekućoj sezoni 2019/2020. učvrstiće ciljeve koji se odnose na dobar rad kluba, kao i zavidne rezultate na terenu u ovoj takmičarskoj sezoni.

„Predanost u radu našeg kluba kako na terenu, tako i van njega prepoznata je od ovog značajnog sponzora za naš klub. Vjerujemo da će na obostrano zadovoljstvo saradnja između Elnos grupe i FK Borac biti uspješna. Ugovor o sponzorstvu koji smo potpisali vrijedi do kraja tekuće sezone“- izjavio je Dejan Lukendić, direktor FK Borac Banja Luka.

„Elnos Grupa je i ranije stajala uz FK Borac što nastavljamo činiti i u ovoj veoma značajnoj sezoni. Ovo je sezona povratka kluba u Premijer ligu BiH i sezona velikih ambicija koje će, nadamo se, Borac dovesti do plasmana u Evropu.

Mi kao kompanija koja voli i njeguje sportski duh znamo koliko je važno podržati fudbalski klub poput Borca. Cijeloj ekipi, fudbalerima i stručnom štabu, želim puno sportske sreće i mnogo dobrih rezultata u nastavku sezone.“- rekao je Branko Torbica, generalni direktor preduzeća „Elnos BL“.

Elnos Grupa je internacionalni koncern za elektroenergetiku sa domaćom adresom koji iz godine u godinu bilježi nove i izuzetne uspjehe.

Ova kompanija danas, rame uz rame s vodećim evropskim i multinacionalnim kompanijama, izvodi visokozahtjevne projekte iz oblasti elektroenergetike u regionu i Evropi.

Elnos Grupa je u proteklom vremenu kreirala zavidan poslovni portfolio, čija je osnova viskoprofesionalna realizacija najzahtjevnijih projekata modernizacije, rekonstrukcije i izgradnje elektroenergetskih objekata do 400 kilovolti. Vješto se rukovodeći sloganom „znanjem upravljamo energijom“, Elnos Grupa je od prvih poslovnih koraka do danas uspjela da postane kompanija čiji su operativni timovi potvrdili spremnost da izgrade i ožive najsloženije tehnološke elektroenergetske infrastrukture u regiji i Evropi. U ovoj kompaniji su uvjereni da budućnost tek donosi nove izazovne projekte i znaju da uspijeh kako na sportskom, tako i na poslovnom terenu, nikad nije konačan.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.