EVROPSKI PUT 2022/23: U TORŠAVN PO POBJEDU

Crveno plava ekspedicija, sa dva gola prednosti u džepu, odlazi put Toršavna na megdan ekipi B36 u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Stručni štab na raspolaganju ima sve igrače, a iz Borčevog tabora poručuju da će i drugoj utakmici od prve minuta krenuti u napad.

„Očekuje nas teška utakmica. Revanš igramo na vještačkoj travi, a na ovoj podlozi oni već dugo igraju i navikli su se na taj teren. Imamo lijepih 2:0 iz prve utakmice, ali to je rezultat koji se teško brani. Na Farska Ostrva idemo da odigramo napadački fudbal, nećemo se povući i braniti rezultat, nego ćemo igrati kao da je 0:0. Sigurno ke da će oni igrati mnogo ofanzivnije nego u prvom susretu, ali mi se nećemo opustiti. Maksimalno oprezno ulazimo u ovu utakmicu i cilj nam je da prođemo u drugu rundu kvalifikacija.” poručio je Dragan Šarac, asistent u stručnom štabu Nenada Lalatovića.

Zadnja linija naše ekipe odradila je odličan posao u prvoj utakmici. Crveno plava mreža ostala je netaknuta, a Nikola Andrić poručuje da će, zajedno sa saigračima, dati sve od sebe da tako bude i u Toršavnu.

“Prvo poluvrijeme smo dobili, sad nas čeka drugo poluvrijeme. Kao i u prvu utakmicu, i u ovu ulazimo maksimalno. Tada smo slavili 2:0, a nadam se da će tako biti i u revanšu. Daćemo sve od sebe i na terenu ćemo se pokazati.” Kaže Andrić.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.