EVROPSKI PUT: „DESETKA“ NA PRVOM ISPITU

Na evropskoj premijeri, naši „crveno plavi“ jednom nogom su zakoračili ka narednoj rundi kvalifikacija za Ligu konferencija, a Nenad Lalatović, u svom zvaničnom debiju na Borčevoj trenerskoj klupi upisao je prvu pobjedu. Nije krio zadovoljstvo ostvarenim rezultatom, ali jasno poručuje-tek smo prevalili pola puta do prvog cilja.

„Ono što je jako bitno je da smo se spremali dvadesetak dana i da ovaj Borac ima 7-8 novih igrača i da smo danas uspjeli da pobjedimo jedan snažan tim sa 2:0, a da nismo primili gol, što je jako bitno za revanš. Ovo je samo prvo poluvrijeme. 2:0 je „najgori“ rezultat i apsolutno su i dalje šanse 50:50. Neću ni sekunde dopustiti svojim igračima da se opuste. Čeka nas mnogo teža utakmica na njihovom terenu, ali moram pohvaliti da su moji igrači danas izgarali svih 90 minuta i da su ispunili sve ono što sam tražio od njih. Dobili smo ih u vazdušnoj igri. Bilo je mnogo duela. Postigli smo na vrijeme  prvi pogodak, a mislim i da smo pogodili i sa izmjenama u drugom poluvremenu, sa Mrkaićom, Kolašinom i Subićem. Pogotovo Kolašin, koji je budućnost našeg fudbala. I taj drugi pogodak na asistenciju Subića, kada je Piščevič odlično skočio.“, istakao je Lalatović.

Revanš je za sedam dana u Toršavnu.

„Mogli smo možda i ubjedljivije da pobjedimo, ali imali su i oni neke dobre šanse. Ponavljam, bez opuštanja. Nikako ne smijemo pomisliti da je ovaj dvomeč završen. Želio bih i da se zahvalim navijačima i moram reći da mi je žao što nismo igrali u Banjaluci, ali hvala svima koji su došli da nas podrže. Bili su nas dvanaesti igrač. Hvala i upravi kluba što su nam omogućili ovakve uslove.“, rekao je Lalatović.

Borčevci, ako se po prvoj utakmici ostatak sezone nazire, onda nas, u ovoj, čekaju brojni trenuci slavlja!

Samo jako!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.