ФИНАЛЕ ПРИЈЕ ФИНАЛА!

У просторијама Фудбалског савеза Босне и Херцеговине извучени су парови полуфинала Купа БиХ. Противник Борца је сарајевски Жељезничар, актуелни освајач најмасовнијег фудбалског такмичења, док ће Вележ пут ка финалу и изласку на европску сцену тражити преко Широког Бријега.

Већ трећу годину узастопно два љута ривала ће се борити за пехар намијењен побједнику Купа. У прве двије сезоне учинак је половичан. Борац је у финалу побједио Жељезничара и то прије двије године, а прошле сезоне успјешнији је био састав из Сарајева.

Тренер бањалучког премијерлигаша Велимир Стојнић сматра да се путник у финале неће знати до посљедњег судијског звиждука у реванш сусрету.

– Сви очекују најбоље, па тако и ми, али шансе за пролаз у финале су подједнаке. Сматрам да и фактор среће у оваквим мечевима може имати битну улогу. Понављам, фаворита нема, а очекујем лијепе и неизвјесне сусрете – истакао је Стојнић.

Први полуфинални двобоји на распореду су 14. марта, реванш утакмице  4. априла, док је први сусрет финала 21. априла, а реванш 15. маја.

Након што су извучени парови полуфинала Купа БиХ за сениоре, извучени су и парови за јуниоре.

У полуфиналу Купа БиХ за јуниоре састају себањалучки Борац и зенички Челик, те тузланска Слобода и Широки Бријег. Први сусрети на програму су 14. марта, а реванш 4. априла.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.