FK BORAC I FOOTBALL WIRE

Povodom izuzetne saradnje koja je uspostavljena u prethodnih nekoliko mjeseci, Football Wire tim donirao je omladinskoj školi FK Borac vrijednu sportsku opremu.


Ova besplatna platforma korisnicima omogućava najrazličitije povoljnosti, od promocije klupskih dešavanja, rezultata i uspjeha, do praktičnih savjeta ljekara, nutricionista i fizioterapeuta. Kroz interakciju sa drugim članovima, mladi fudbaleri imaju mogućnost da razmjenjuju svoja znanja, iskustva i vještine, ali i da saznaju korisne informacije o savremenim metodama rada i pravilnoj ishrani.

Edukativna društvena mreža Football Wire uspostavila je saradnju sa FK Borac Banjaluka, najtrofejnijim klubom u Republici Srpskoj. Naš klub je do sada na Football Wire mrežu registrovao oko 230 članova i tako postao klub sa najvećim brojem korisnika na ovoj mreži.

„Ponosni smo što je kvalitet naše mreže prepoznao FK Borac, klub sa najdužom tradicijom i najvećom bazom navijača u Republici Srpskoj. Nadamo se da će ovo biti podstrek i za druge klubove u Bosni i Hercegovini da se zaintereresuju za Football Wire i da iskoriste sve pogodnosti koje naša mreža pruža“, ističe Siniša Jungić, Promotions manager u Football Wire timu.

Najmlađi fudbaleri omladinske škole Borca nestrpljivo su čekali početak treninga sa novim loptama i čunjevima, a ovakva donacija, kako kažu treneri Borčevog podmlatka, uvijek dobro dođe.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.