FK Borac primarni korisnik Gradskog stadiona

Povodom objave Davora Vidovića, atletičara AK “Marathon” iz Brčkog na društvenoj mreži Facebook o “ demonstraciji sile zaštotara i rukovodioca fudbalskog kluba Borac…” , nad atletičarima koji trče na atletskoj stazi u vrijeme treninga prvog tima FK Borac, ističemo da su atletičari pomenutog kluba iz Brčkog obavješteni i zamoljeni da u vrijeme treninga prvog tima FK Borac ne izvode svoje treninge na Gradskom stadionu Banja Luka.

Svi atletičari pomenutog, kao i drugih klubova Banjaluke, stadion mogu koristiti za treninge u bilo kojem terminu osim u terminu treninga prvog tima.

Atletski klubovi Banjaluke stadion za treninge koriste besplatno, bez naknade i zakupnine, kao i kancelarije i prostorije kluba. Sve troškove održavanja, renoviranja kao i troškove struje i vode te ostalih komunalija u potpunosti snosi FK Borac Banja Luka, kome je Gradski stadion Banja Luka dodjeljen na korištenje od Grada Banja Luka.

FK Borac Banjaluka domaćinski se odnosi prema svim korisnicima stadiona, prvenstveno atletskim klubovima.
Kako bi svi sportisti imali priliku stadion koristiti za postizanje dobrih rezultata, još jednom vas molimo da poštujete raspored treninga prvog tima FK Borac, te u skladu s njim zakažete svoje treninge.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.