ФК БОРАЦ ОТВАРА ВРАТА ЗА УПИС ЧЛАНОВА У ОМЛАДИНСКУ ШКОЛУ

Фудбалски клуб Борац од 15. октобра врши упис дјеце старости од 6 до 14 година у омладинску школу. Тренинзи ће се одржавати на новоизграђеним теренима иза сјеверне трибине Градског стадиона, а свакако да треба истаћи да ће полазнике Борчеве омладинске школе обучавати тренери са валидним UEFA лиценцама.

Цијена мјесечне чланарине износи 50 конвертибилних марака, а број чланова је ограничен. Такође, Фудбалски клуб Борац је омогућио и екстра попуст на мјесечну чланарину уз чланску карту Фудбалског клуба Борац.

Сви заинтересовани додатне информације могу да добију на бројеве телефона 051/926-245 или 060/360-32-25, или у службеним просторијама Фудбалског клуба Борац, на првом спрату западне трибине Градског стадиона.

Када је ријеч о помоћним теренима, изградња је почела 5. септембра, а планирано је да радови буду завршени до 31. октобра. У првој фази изграње планирана је изградња једног великог помоћног терена FIFA 2 STAR (Ultra S mono 60mm), сертификованог фудбалског терена који испуњава све критеријуме Свјетске фудбалске федерације када су у питању перформансе и квалитет, чије су димензије 106×68 метара, а капацитет је до 500 полазника до 14 година старости, те малог терена димензија 40×20 метара, за потребе најмлађих чланова који ће бити опремљен свим потребним реквизитима који су прописани свјетским стандардима.

Сви наведени подаци, како о изградњи терена, тако и упису полазника у омладинску школу, представљају кључне факторе развоја Борчеве школе фудбала, која тежи да буде најјача у БиХ и региону.

[foogallery id=“8196″]

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.