ФК БОРАЦ: САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Управа Фудбалског клуба Борац огласила се данас саопштењем за јавност које Вам доносимо у цјелости.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ФУДБАЛСКОГ КЛУБА БОРАЦ

Управа Фудбалског клуба Борац на челу са предсједником Дејаном Кустурићем, која је 19. јануара текуће године преузела руковођење клубом, од првог дана како је крочила на Градски стадион, ради у интересу Борца и његовог што бољег и организованијег функционисања јер је клпшски интерес испред интереса било којег појединца. Подсјећамо да је нова Управа Фудбалског клуба Борац у исти стигла када је био у потпуном расулу и кад се чак постављало питање његове даље егзистенције. Од тада су, транспарентно, урађене многе ствари у циљу побољшања ситуације у клубу, све обавезе се редовно санирају, а организација самог клуба је подигнута на виши ниво.

Управа Фудбалског клуба ће и даље наставити да ради на јачању клуба кроз стратешке циљеве, попут правне и финансијске сигурности повјерилаца, јачању инфраструктуре гдје нам је примарни пројекат изградња помоћних терена, радној дисциплини Радне заједнице и јачању свијести о репрезентативном представљању сваког појединца у клубу. То су сегменти на којима ће Управа Фудбалског клуба Борац инсистирати независно од спортског резултата који је само један од њих и за који смо знали, прије два мјесеца, да, реално, може да буде и негативан и позитиван.

У Фудбалском клубу Борац формиран је маркетинг сектор који је за само двије утакмице урадио много видљивих ствари и унио велике промјене у овај сегмент клуба. Публика у великом броју подржава клуб и својим присуством помаже клубу и то у тренуцима када му је помоћ најпотребнија, на чему јој се Управа искрено захваљује.

Лешинари, наши најватренији навијачи са источне трибине, бројни су као у најбоља времена те навијачке групе, у великом броју су подржали фудбалере на прве три утакмице у прољећном дијелу сезоне и на томе им изражавамо велику захвалност, али у исто вријеме молимо за стрпљење по питању резултата који ће, сасвим сигурно, доћи.

До краја такмичарске сезоне остало је још 10 кола, у којима наше фудбалере очекује борба за опстанак у Премијер лиги БиХ и наступ у новом формату елитног такмичења који креће од наредне сезоне. Не одустајемо, не предајемо се, Борац је и даље у игри за остварење циља а сутрашњом побједом над зворничком Дрином, искрено вјерујемо, креће Борчева побједоносна серија.

Овим путем позивамо све оне којима је Борац при срцу да сутра од 18 часова испуне Градски стадион и навијањем са трибина олакшају нашим фудбалерима пут до веома важне побједе. Дођите на стадион, подржите Борац и присуствујте паљењу Борчеве машине! Посрнули фудбалски див се неће предати и то треба свима да буде јасно!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.