|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 11.03.2016. u 12:20

FK BORAC: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Uprava Fudbalskog kluba Borac oglasila se danas saopštenjem za javnost koje Vam donosimo u cjelosti.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST FUDBALSKOG KLUBA BORAC

Uprava Fudbalskog kluba Borac na čelu sa predsjednikom Dejanom Kusturićem, koja je 19. januara tekuće godine preuzela rukovođenje klubom, od prvog dana kako je kročila na Gradski stadion, radi u interesu Borca i njegovog što boljeg i organizovanijeg funkcionisanja jer je klpšski interes ispred interesa bilo kojeg pojedinca. Podsjećamo da je nova Uprava Fudbalskog kluba Borac u isti stigla kada je bio u potpunom rasulu i kad se čak postavljalo pitanje njegove dalje egzistencije. Od tada su, transparentno, urađene mnoge stvari u cilju poboljšanja situacije u klubu, sve obaveze se redovno saniraju, a organizacija samog kluba je podignuta na viši nivo.

Uprava Fudbalskog kluba će i dalje nastaviti da radi na jačanju kluba kroz strateške ciljeve, poput pravne i finansijske sigurnosti povjerilaca, jačanju infrastrukture gdje nam je primarni projekat izgradnja pomoćnih terena, radnoj disciplini Radne zajednice i jačanju svijesti o reprezentativnom predstavljanju svakog pojedinca u klubu. To su segmenti na kojima će Uprava Fudbalskog kluba Borac insistirati nezavisno od sportskog rezultata koji je samo jedan od njih i za koji smo znali, prije dva mjeseca, da, realno, može da bude i negativan i pozitivan.

U Fudbalskom klubu Borac formiran je marketing sektor koji je za samo dvije utakmice uradio mnogo vidljivih stvari i unio velike promjene u ovaj segment kluba. Publika u velikom broju podržava klub i svojim prisustvom pomaže klubu i to u trenucima kada mu je pomoć najpotrebnija, na čemu joj se Uprava iskreno zahvaljuje.

Lešinari, naši najvatreniji navijači sa istočne tribine, brojni su kao u najbolja vremena te navijačke grupe, u velikom broju su podržali fudbalere na prve tri utakmice u proljećnom dijelu sezone i na tome im izražavamo veliku zahvalnost, ali u isto vrijeme molimo za strpljenje po pitanju rezultata koji će, sasvim sigurno, doći.

Do kraja takmičarske sezone ostalo je još 10 kola, u kojima naše fudbalere očekuje borba za opstanak u Premijer ligi BiH i nastup u novom formatu elitnog takmičenja koji kreće od naredne sezone. Ne odustajemo, ne predajemo se, Borac je i dalje u igri za ostvarenje cilja a sutrašnjom pobjedom nad zvorničkom Drinom, iskreno vjerujemo, kreće Borčeva pobjedonosna serija.

Ovim putem pozivamo sve one kojima je Borac pri srcu da sutra od 18 časova ispune Gradski stadion i navijanjem sa tribina olakšaju našim fudbalerima put do veoma važne pobjede. Dođite na stadion, podržite Borac i prisustvujte paljenju Borčeve mašine! Posrnuli fudbalski div se neće predati i to treba svima da bude jasno!

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net