ФК БОРАЦ: САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Послије побједе (0:2) у Зворнику против Дрине у другом колу Премијер лиге Босне и Херцеговине челни људи Фудбалског клуба Борац захвалили су домаћину на гостопримству и фер и коректној утакмици издавши саопштење које је потписао предсједник клуба Срђан Шупут.

У саопштењу, између осталог, пише:

– Мало је ријечи којима можемо да изразимо захвалност за пријем на који смо наишли у Зворнику прије, за вријеме и послије утакмице. Наши играчи, стручни штаб, представници клуба и навијачи срдачно су дочекани, а ФК Борац је на мало којем стадиону у БиХ доживио нешто слично. Људи из домаћег клуба су учинили све да меч протекне у најбољем реду, што се и десило, навијачи домаћег клуба су навијали за свој тим без иједне увреде на рачун ФК Борац, а играчи, стручни штаб ФК Дрина су на терену били максимално коректни и послије сусрета су нам честитали на побједи, као и чланови руководства зворничког клуба.

– Иако је ФК Дрина дебитант у премијерлигашком друштву, на њу би многи клубови могли да се угледају. Дрини желимо да буде успјешна у наставку првенства, а нема сумње да ћемо им гостопримство у Бањалуци узвратити на најбољи могући начин.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.