ФК Борац у нову сезону улази са највишим амбицијама

Одмор је завршен, вријеме је за напоран рад. Наши „црвено плави“, у одличном расположењу, пристигли су у своју другу кућу.
Предах од фудбала, кажу, добро им је дошао, али су, сви редом, жељни повратка у тренажни погон.
ФК Борац у нову сезону улази са највишим амбицијама.
„Примарни циљ ове сезоне је шампионска титула. То је приоритет. Покушаћемо да направимо што више у Европи ове године, али улазак у групну фазу је планиран наредне сезоне. Покушаћемо, наравно, да и ове године догурамо што даље, али реалније је очекивати да то буде сљедеће године. Борац располаже екипом и располагаће екипом која ће бити најбоља у првенству“, рекао је Милан Тегелтија, предсједник ФК Борац.
Играчки кадар још увијек се комплетира, а биће нових долазака, али и одлазака из Платонове улице.
Први дио припремама наши фудбалери одрадиће у Бањалуци, а 26.јуна слиједи одлазак на двонедјељни златиборски дрил током којег нас чекају утакмице са Црвеном звездом, Радничким из Крагујевца и Јединством.
„Нова сезона, нови циљеви, нови изазови, биће доста рада и покушаћемо да се што боље припремимо. Борац има увијек највише циљеве. Очекујем да будемо квалитетнији него у прошлој сезони, у којој смо свакако испунили циљ пласманом у Европу и освајањем Купа Републике Српске.“, рекао је Винко Мариновић, шеф стручног штаба ФК Борац.
Са капитенском траком око руке, и наредне сезоне, предводиће нас Александар Субић.
„На нама је да се што боље спремимо за изазове у Европи, првенству и купу. Надам се да су се сви играчи добро одморили и спремили, и физички, и психички за све што слиједи. Најважније је да припреме прођу без повреда.“, рекао је Субић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.