FUDBALER BORCA NA PRIPREMAMA MLADE SELEKCIJE SRBIJE

Dejan Bosančić, mladi vezista Borca prošle sedmice dobio je poziv novog selektora mlade reprezentacije Srbije Nenada Milovanovića da se pridruži njegovom timu na pripremama u Staroj Pazovi. Dva odrađena treninga i prijateljska utakmica protiv Spartaka iz Subotice u kojoj je Bosančić nastupio u drugom poluvremenu, donijeli su pobjedu “Orlićima” 1:0, a našem igraču motiv za većim trudom.

“Ovo je nešto novo za mene, od prvog profesionalnog potpisa pa do poziva za reprezentaciju Srbije U21. Novo iskustvo ali i motiv za još većim trudom i zalaganjem na treninzima”.- ističe Bosančić.

Nakon odrađenih priprema prvotimac Borca koji je nastupio u sve četiri utakmice Premijer Lige BiH u ovoj sezoni, po povratku u Banjaluku nada se eventualnom pozivu za kvalifikacione utakmice sa Rusima i Letoncima. Utisci koje nosi iz Srbije su pozitivni.

“Ne mogu na osnovu dva treninga tačno da kažem koje su razlike u treninzima i intenzitetu istih, mada ima malih i u stilu igre u odnosu na  BiH. Ovdje sam bio cimer sa Zlatanom Jehovićem, ali sam se podjednako družio sa svim saigračima. Na utakmici koju smo odigrali protiv Spartaka, igrale su dvije ekipe po poluvrijeme. Pobjedili smo 1:0 pogodkom na početku drugog poluvremena. “, kaže Bosančić. Selektor mlade reprezentacije Srbije dao je  šansu  brojnim igračima, kako bi vidio na koga može da računa u budućnosti, naročito tokom kvalifikacija za EP 2021. godine. Fudbaler Borca Dejan Bosančić  rođen je 1998. godine, a nastupao je sa dosta uspjeha za banjalučki Željezničar, odakle je ljetos stigao u Borac. Perspektivni igrač na koga računa i Branislav Krunić, velika je nada čije ćemo uspjehe u budućnosti svakako gledati.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.