FUDBALERI BORCA ODRADILI PRVI TRENING, TONI JOVIĆ ZADOVOLJAN PRIJEMOM U KLUBU (FOTO)

Fudbaleri Borca danas su krenuli sa radom u Antaliji. Jutros je ekipa odradila prvi trening u teretani a popodne je planiran trening sa loptom na terenu. Takođe, treba napomenuti da su i golmani jutros jedini radili na terenu.

– Da jutros smo odradili taj trening u teretani, da se malo preznojimo i izbacimo umor od puta. Stigao sam pred polazak u Tursku. Znam puno momaka iz ekipe. Sa nekima sam igrao u dva i više klubova. Evo sa Dinom (Ćorićem) na primjer, sa Subom sam isto igrao prvi put kad sam bio u Borcu, sa nekim članovima stručnog štaba se znam sa terena. Protiv dosta njih sam i igrao. Nisam došao na nepoznato. Super je bila dobrodošlica, hvala im na tome, sumirao je prve utiske novi-stari vezista Borca Toni Jović i dodao:

– Drago mi je da sam se vratio. Nije bilo poteškoća u pregovorima. Relativno brzo smo se dogovorili. Dva, tri dana je sve trajalo, od prvog poziva do konačnog dogovora, nije bilo problema.

Borac će u Turskoj odigrati pet kontrolnih mečeva. Rivali su, Šahtjor Soligorsk (31. januar), Arsenal Tula (5. februar), Oleksandrija (9. februar), Dnjepar 1 (12. februar) i Rešovija (12. februar).

– Što se tiče tih prijateljskih utakmica, uvijek je u ovakvim situacijama manji fokus na rezultatu, više na fizičkoj spremi i uigravanju, tako da nadam se da će proteći sve bez ikakvih povreda, te da ćemo imati i dobre vremenske uslove. Jaki su protivnici, ali zato smo i došli ovdje da igramo sa takvim ekipama. Biće to sve dobro, ističe Jović.

Iskusni igrač svjestan je da je Borčev primarni cilj izlazak u Evropu.

– Što se domaćeg takmičenja tiče, fokus je na osvajanju Kupa BiH. U prvenstvu smo u dobroj poziciji da izborimo Evropu i svi ćemo stremiti ka tome, zaključio je Toni Jović prvo javljanje iz Antalije.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.