FUDBALERI BORCA ODRADILI PRVI TRENING U ANTALIJI

Banjalučki Borac odradio je prvi trening i tako počeo glavni dio priprema koji će obaviti u Turskoj, a za razliku od ekipa koje su ovdje bile prije njih, imao je mnogo više sreće.

Proteklih dana u Antaliji i ovom dijelu Turske bilo je pravo nevrijeme, jaka kiša i vjetar urotili su se protiv fudbalera, ali srećom Banjalučani nisu imali takvih problema.

Mnogo ljepše vrijeme u utorak je dočekalo fudbalere Borca u trening kompleksu, a dok su oni „špartali“ terenom promolilo se i sunce i najavilo idealne uslove za rad.

Ni činjenica da su imali dva sata manje za odmor noćas zbog vremenske razlike u odnosu na BIH, pa ni mrak tokom doručka nisu omeli crveNo-plave i već od jutrA krenulo se jako pod palicom šefa stručnog štaba Darka Vojvodića.

Fudbaleri Borca radili su u nekoliko grupa u trening kompleksu, a poštede nije bilo. Naprotiv, neki su morali da i nadoknađuju propušteno.

Ofanzivac Borca Miloš Žeravica propustio je dio priprema u Banjaluci, pa je u Antaliji trčao krugove prema posebnom planu, dok su ostali imali tu sreću da „vide“ loptu.

Među crveno-plavima vlada odlična atmosfera, iako su neki igrači, poput Almedina Zilkića nedavno stigli u ekipu Darka Vojvodića.

Dolazak u Borac, kako nam je rekao, bio je pun pogodak.

„Kao što znate, odbio sam druge klubove kako bih došao u Borac i moji prvi utisci su da nisam pogriješio. Nadam se da ću ovdje da ostavim trag“, rekao je Zilkić.

Kratak predah tokom treninga u utorak ujutro dobio je samo mladi Vladan Danilović, koji se požalio na sitne bolove, ali ne radi se nekoj ozbiljnijoj povredi i on će nastaviti u istom ritmu kao i ostali.

izvor: mondo.ba

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.