FUDBALERI BORCA OTPUTOVALI U STARU PAZOVU

Borčeva ekspedicija jutros je otputovala za Staru Pazovu. Izabranici Vlade Jagodića u 9.30 časova sa Gradskog stadiona uputili su se na aerodrom Mahovljani, odakle će avionom za Beograd u 11.45 časova. Po dolasku na aerodrom Surčin, naši momci će autobusom do Sportskog centra FSS, koji će crveno – plavima biti domaćin do srijede.

Vlado Jagodić je u Staru Pazovu poveo sljedećih 25 igrača: Pavlovića, Kukriku, Damjanovića, Dujakovića, Radulovića, Jovanovića, Janičića, Milojevića, Kruza, Ćosića, Subića, Kujundžića, Brtana, Vojnovića, Danilovića, Čavića, Kalesića, Vranješa, Zakarića, Ziljkića, Žaloua, Crnova, Kajkuta, Markovića, i Lukića.

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, naši fudbaleri od 18.00 časova će imati laganiji trening, obzirom da su juče svi igrali utakmicu protiv Rudara.

U ponedeljak, u Staroj Pazovi je trening u vrijeme odigravanja utakmice protiv Crvene zvezde, dakle od 19.00 časova.

U utorak ujutro ekipa će odraditi lagani trening, obzirom da je meč naveče.

U srijedu ujutro Vlado Jagodić će prvotimce, odnosno one koji budu igrali meč protiv Zvezde izvesti na trening oporavka, dok će ostali imati jači trening.

-Možda i čitavu utakmicu protiv Crvene zvezde odradi prva postava. Sigurno je da ćemo iskoristiti pravo na svih pet izmjena, a sve ostalo je upitno, poručio je pred put Vlado Jagodić.

Ekipa Borca u Banjaluku se vraća u srijedu. Let iz Beograda je u 17.00 časova.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.