ФУДБАЛЕРИ ОТПУТОВАЛИ У СЛОВЕНИЈУ

Фудбалери Борца отпутовали су јуче на мини-припреме у Крањ, гдје ће тренирати до суботе, за када је планиран повратак у Бањалуку. Поред тога, изабраници Винка Мариновића ће у Крању и то у суботу одиграти пријатељски сусрет са тамошњим трећелигашем Зарицом.

На пут у Крањ јуче су кренула 22 фудбалера: Младен Илић, Бранислав Ружић, Синиша Дујаковић, Александар Кондић, Борислав Пилиповић, Александар Субић, Небојша Рунић, Бојан Кременовић, Дарко Ђајић, Душан Стевандић, Небојша Стјепановић, Стефан Дујаковић, Михајло Савановић, Александар Малбашић, Владан Грујић, Младен Жижовић, Јоцо Стокић, Александар Радуловић, Федор Предраговић, Стефан Савић, Угљеша Радиновић и Иван Костић, те комплетан стручни штаб: Винко Мариновић, Зоран Драгишић, Стојан Малбашић, Радован Гајић, Драшко Жижић и Милош Мудреновић, као и спортски директор Слободан Старчевић.

На списку нема Хариса Ханџића који је отпутовао на пробу у Русију и тамо остаје до 30. јуна, када Борчева експедиција креће на други дио припрема у Мркоњић Град. Са друге стране, званично је договорена сарадња са везистом Угљешом Радиновићем и штопером Иваном Костићем, а у редове Борца вратио се нападач Јоцо Стокић.

(fkborac.net)

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.