|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 28.03.2017. u 13:54

FUDBALSKI KLUB BORAC SE ZAHVALJUJE MINISTARSTVU PROSVJETE I KULTURE RS

Fudbalski klub Borac danas je poslao dopis Ministarstvu prosvjete i kulture Republike Srpske sa molbom da se odobri čitanje oglasa u svim osnovnim školama u gradu na Vrbasu, u kojem se osnovci svih banjalučkih škola pozivaju da u subotu, 1. aprila od 18 časova, dođu na Gradski stadion, podrže Borac u utakmici 20. kola Prve lige RS protiv Sutjeske i pruže pomoć trogodišnjoj Banjalučanki Sofiji Mićević, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije.

U oglasu se navodi da banjalučka kompanija EuroExpress brza pošta pokriva troškove plaćanja ulaznica za sve banjalučke osnovce koji se pridruže akciji i koji bi svoje karte BESPLATNO mogli da preuzmu ispred istočne tribine Gradskog stadiona na dan odigravanja utakmice.

S obzirom na hitnost same akcije i slanja dopisa, Ministarstvo prosvjete i kulture je ekspresno reagovalo i odobrilo čitanje oglasa u svim osnovnim škola u Banjaluci u odjeljenima od prvog do devetog razreda, na čemu se Fudbalski klub Borac spomenutom ministarstvu iskreno zahvaljuje.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net