|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 19.10.2012. u 18:09

FUDBALSKI PRAZNIK U SARAJEVU

Utakmice Sarajeva i Borca uvijek su privlačile posebnu pažnju. Tako će biti i sutra, kada će lider na tabeli ekipa Sarajeva ugostiti Banjalučane, koji ne žele prekinuti seriju dobrih rezultata. Izabranici Slobodana Starčevića su iskoristili reprezentativnu pauzu kako bi se što bolje pripremili za jesenji finiš, a najteži ispit polažu sutra upravo na Koševu. Biće to poslastica za sve ljubitelje fudbala, očekuje se da stadion bude odlični ispunjen, a trener Borca vjeruje u kvalitet svoje ekipe.

– Sarajevo je sasvim zasluženo na čelu tabele i još u kvalifikacijama za Ligu Evrope su skrenuli na sebe pažnju. Mi tradicionalno igramo dobro na Koševu i vjerujem da će tako biti i sutra. Ušli smo u seriju dobrih igara i ukoliko uspijemo neutralisati njihove najbolje pojedince bićemo blizu željenog cilja – rekao je Starčević i upozorio od koga prijeti najveća opasnost:

– Sigurno je da su prve perjanice njihovog sastava Husejinović i Suljić uz Beloševića, odličnog izvođača slobodnih udaraca. Međutim, moraćemo obratiti pažnju i na Torlaka, koji je sjajan u prekidima. Mi se uzdamo u odličan posjed lopte koji smo imali u posljednjim susretima i kroz koji smo dolazili u šanse za postizanje gola. Sa druge strane ističem da smo mi nekompletni, jer nam nedostaju Žižović i Stupar, dok je situacija sa Stokićem puno bolja i vjerujem da će on biti spreman – dodao je Starčević.

Nikola Vasiljević se ustalio u startnoj postavi i po njegovom mišljenju neophodno je ući hladne glave u sutrašnju utakmicu.

– Nema većeg zadovoljstva nego igrati pred punim tribinama. Očekujem odličnu posjetu i naše dobro izdanje, jer smo drastično podigli formu u odnosu na početak prvenstva. Bitno je da budemo skoncentrisani svih 90 minuta i da zaboravimo na određene personalne probleme koji nas prate, jer samo tako možemo se vratiti uzdignute glave sa Koševa – rekao je pouzdani defanzivac.

Utakmica Sarajevo – Borac počinje u 19.00 časova uz direktan TV prenos na kanalu Arenasport 1, a sudiće ju Goran Paradžik (Ljubuški), sa pomoćnicima G. Dujakom (Odžak) i N. Tomasom (Drinovci).

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net