„ГЕНЕРАЛКА“ У НЕДЕЉУ

03

Фудбалери Борца вриједно тренирају и “ситно” броје до наставка шампионата у Премијер лиги БиХ. Већ у недељу на програму је генерална проба пред нову етапу у првенству. Противник Борцу на помоћном терену Градског стадиона биће екипа Металегеа из Јајца, која се такмичи у Првој лиги Федерације БиХ.

– Добро смо радили до сада. Имали смо одличне услове у Медулину, а и вријеме нас је послужило. Сад ћемо видјети шта смо урадили и како смо се спремили. Позивам навијаче да дођу и надам се да ће бити задовољни виђеним, рекао је Борчев везиста Младен Веселиновић.

Борац ће у преостала четири кола покушати да избори пласман међу шест најбољих екипа у лиги. Црвено – плави наставак шампионата отварају у Бијељини против Радника.

– Јако је битна та утакмица у Бијељини. Ако ту остваримо тријумф, мислим да ћемо добити додатни елан да и у наредна три меча будемо на нивоу и остваримо циљ, оптимиста је Веселиновић.

Генерална проба пред почетак првенства у којој Борац дочекује Металеге, на помоћном терену Градског стадиона на програму је у недељу у 13.00 часова.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.