|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 09.02.2018. u 15:06

“GENERALKA” U NEDELJU

03

Fudbaleri Borca vrijedno treniraju i “sitno” broje do nastavka šampionata u Premijer ligi BiH. Već u nedelju na programu je generalna proba pred novu etapu u prvenstvu. Protivnik Borcu na pomoćnom terenu Gradskog stadiona biće ekipa Metalegea iz Jajca, koja se takmiči u Prvoj ligi Federacije BiH.

– Dobro smo radili do sada. Imali smo odlične uslove u Medulinu, a i vrijeme nas je poslužilo. Sad ćemo vidjeti šta smo uradili i kako smo se spremili. Pozivam navijače da dođu i nadam se da će biti zadovoljni viđenim, rekao je Borčev vezista Mladen Veselinović.

Borac će u preostala četiri kola pokušati da izbori plasman među šest najboljih ekipa u ligi. Crveno – plavi nastavak šampionata otvaraju u Bijeljini protiv Radnika.

– Jako je bitna ta utakmica u Bijeljini. Ako tu ostvarimo trijumf, mislim da ćemo dobiti dodatni elan da i u naredna tri meča budemo na nivou i ostvarimo cilj, optimista je Veselinović.

Generalna proba pred početak prvenstva u kojoj Borac dočekuje Metalege, na pomoćnom terenu Gradskog stadiona na programu je u nedelju u 13.00 časova.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net