|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 16.07.2015. u 19:51

GENERALNA PROBA PROTIV VITEZA

Fudbaleri Borca generalnu probu pred početak nove premijerligaške sezone imaće u subotu, 18. jula, na banjalučkom Gradskom stadionu, gdje će snage odmjeriti sa premijerligašem Vitezom, a ne novogradskom Slobodom kako je prvobitno bilo planirano. Još uvijek nije poznat termin utakmice, ali prema informacijama iz kluba, sigurno je da će ovaj meč biti odigran u večernjim časovima.

Ekipa Viteza je prošle sezone zauzela 14. mjesto u Premijer ligi i samo zahvaljujući kiksu Mladosti iz Velike Obarske u posljednjem kolu u duelu sa Zvijezdom (1:1) na domaćem terenu ostala u elitnom rangu. Inače, u redovima Vitežana će u narednoj sezoni nastupiti i dva fudbalera Borca iz prošle takmičarske sezone, Borislav Pilipović i Marko Jevtić.

Susret sa timom Viteza ipak neće biti jedina provjera pred početak novog prvenstva jer će, kako je i najavljeno, kombinovani tim 22. jula u Derventi igrati protiv Tekstilca. Inače, u dosadašnjem toku pripremnog perioda Borčevi fudbaleri su odigrali 5 utakmica i zabilježili 4 pobjede i 1 poraz: savladani su Zarica (5:0), Dinamo Moskva B (3:1), Roltek Dob (6:1) i Aluminij (4:2), a jedini poraz izabranicima Vlade Jagodića nanijela je Gorica (0:1).

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net