Голеада у првој провјери

Наши „црвено плави“ били су растрчани и распуцани у својој првој провјери за наставак сезоне. На помоћном терену Градског стадиона савладали смо екипу БСК-а са 8:0 (Врањеш, Ћелић, Кулашин, Хреља, Благаић 2x, Лукић и Херера), а шеф стручног штаба Винко Мариновић био је задовољан приказаном игром.

„Задовољан сам приказаним у данашњој утакмици, али и тренажним процесом у протеклих десетак дана. Екипа ради веома добро и то се видјело на терену. У добром расположењу одлазимо у Анталију. Најважније је да немамо већих проблема са повредама. Ван строја нам је једино Слободан Ђекић који се ускоро враћа тренингу.“ рекао је Мариновић.

Борчева експедиција у уторак одлази у Анталији, а у Турској нас очекује шест контролних утакмица.

„Имамо добре противнике у Анталији, али немамо пуно времена за рад и морамо брзо да “хватамо” све оно што нам је неопходно како би у правој форми дочекали наставак сезоне. Најважније је да нас здравље добро служи. Чека нас двије седмице напорног рада како би потпуно спремни дочекали наставак сезоне.” рекао је Мариновић.

Стручни штаб је промијешао карте, а против БСКА-а су, по полувријеме, одиграла два наша састава. Играчи задовољно поручују да је екипа на добром путу.

“Одиграли смо једну добру утакмицу која нам је послужила да стекнемо увид у тренутну форму. Добро радимо и сада нам слиједи најважнији дио припрема за наставак сезоне.” рекао је Давид Чавић.

Током боравка у Анталији очекују нас дуели са Балтиком (25. фебруар), Пјуником (29. фебруар), Тиролом (2. фебруар), Динамом из Махачкале (3. фебруар), Крумовградом и Подбескидзеом (5. фебурар).

“Све су то добри и квалитетни противници који ће нам послужити да што боље уђемо у форму. Знамо наше циљеве, а радићемо напорно како би се спремили за све оно што нас очекује у наставку сезоне.” каже Дамир Хреља.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.