Голманско друштво има најмлађег првотимца: Младен Јуркас је Борчева будућност

Младен Јуркас и ове зиме је наш најмлађи првотимац у Анталији.

Вриједно ради под командом Синише Мркобрада који пази да наши чувари мреже наставак сезоне дочекају у пуној форми.

Младену друштво праве Бојан Павловић и Марко Милошевић и Давид Стјепановић, а питомац Борчеве омладинске школе којем је тек шеснаест година, хвали своје старије колеге.

„Ту су увијек да ми помогну са савјетом и да ме подрже. Бојан и Марко су голмани са великим искуством и сваки тренинг за њима за мене је од немјерљивог значаја. Радим и трудим се да будем што бољи. Напорно тренирамо сваки дан у Анталију, али само тако можемо да остваримо циљеве.“ прича Јуркас.

То што је најмлађи, открива, и није му нека предност.

„Знате како то иде. Кад си најмлађи онда си увијек за све крив. Не жалим се, то тако мора.“, каже кроз смијех док купи лопте након тренингу уз будну присмотру Бојана Павловића који води рачуна да задатак обави како треба.

Младен на тренингу даје све од себе. Хвали га и Синиша Мркобрада који каже да нема другог пута до напорног рада и да само тако таленат може преточити у квалитет за велику сцену.

„Младен је дивно дијете. Радник је и има велику дозу одговорности ка тренингу. Талентован је, али добро зна да само напорним радом може да направи велике ствари. Ми смо ту да му помогнемо у томе, а на њему је све остало.“, каже Мркобрада.

У голманско друштво ове зиме стигао је и Марко Милошевић који се „преко ноћи“ уклопио у Борчеву фудбалску породицу.

„Момци су ме одлично прихватили од првог дана, али нисам ни сумњао да ће тако бити. Знао сам да долазим у велики клуб, у екипу сјајних фудбалера и још бољих људи. Сада је на нама да рад са припрема пренесемо на терен. Чека нас неколико напорних мјесеци, али ми желимо титулу и трофеје.“ каже Милошевић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.