Горан Лукић изабран за новог предсједника ФК Борац


На ванредној изборној скупштини ФК Борац, одржаној у Трофејној сали на Градском стадиону у Бањалуци, Горан Лукић, једногласно је изабран за новог предсједника нашег клуба. 

Горан Лукић, априла прошле године, именован  је у сазив УО ФК Борац, а данас је добио подршку скупштинских делегата да се лати предсједничког посла. 

„За мене је велика част, али уједно и огромна одговорност што сам изабран за новог предсједника ФК Борац. Не желим да се размећем крупним обећањима и моја жеља је да причам дјелима. Пуно тога се урадило у протеклом периоду, а испред нас је још много посла. Даћу све од себе да, заједно са својим сарадницима, допринесем даљем развоју нашег спортског великана, на терену, али и ван њега. ФК Борац је понос Бањалуке и Републике Српске и наша обавеза је да се трудимо да сваким даном клуб напредује.“ каже Лукић. 

ФК Борац, са новим предсједником, наставља тамо гдје је стао. Главни циљеви остају исти-борба за трофеја и даљи развој клупских структура. 

„ФК Борац је у протеклом периоду направио велики искорак на свим пољима. Све је, резултатски и инфрастуктурно, подигнуто на један виши ниво, а на нама је обавеза да наставимо да идемо у том правцу. Тимски рад ће бити од круцијалне важности за даљи развој. ФК Борац је изнад свих нас, а сви ми који смо сада у клубу, небитно на којој позицији, морамо да се водимо жељом да наш Борац буде бољи из дана у дан. Желимо да наставимо са даљим развојем инфраструктуре на и око стадиона, да наставимо са даљим развојем омладинске школе, те да резултати нашег сениорског погона буду проткани трофејима. Имамо прегршт планова и на нама је да их реализујемо. “ рекао је Лукић. 

Уз новог предсједника наш клуб добио је и новог директора, а умјесто Александра Мићића на ову позицију именован је Дејан Чато, досадашњи директор маркетинг службе ФК Борац.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.