GORAN ZAKARIĆ U BORCU!

Najveće pojačanje stiglo je u Platonovu ulicu! Novi fudbaler Borca je krilni vezista Goran Zakarić.

Nekadašnji napadač beogradskog Partizana i Dinama iz Zagreba odradio je danas trening sa novim saigračima u Antaliji, a saradnja je dogovorena na godinu dana.

-Prvi utisci u Antaliji su super. Na aerodromu su me sačekali ljudi iz kluba, uputili smo se ka hotelu, gdje sam se upoznao sa saigračima, od kojih sam većinu poznavao od ranije, a sa nekim sam i igrao ranije u BiH, tako da neće biti problema oko prilagođavanja. Pričao sam i sa trenerom i ljudima iz Uprave i vjerujem da ćemo uspjeti ostvariti zacrtane ciljeve. Očekivanja u Borcu su velika, pratio sam ligu i upoznat sam sa dešavanjima i siguran sam da će prvenstvo biti zanimljivo. Dosta ekipa se pojačalo, tasko da nas očekuju jake utakmice. Nadam se da ćemo ispuniti ono što se od nas očekuje, a uvjeren sam da možemo doći i do trofeja, optimista je Zakarić.

Prvi čovjek Borca, Vico Zeljković zadovoljan je što je konačno Goran Zakarić završio u crveno – plavom dresu.

-Dobili smo ogromno pojačanje i veliko nam je zadovoljstvo što smo uspješno okončali ovaj posao. Iako su ga željeli mnogi klubovi, kako iz Premijer lige BiH, tako i iz lige Kazahstana, koja je finansijski nekoliko puta jača od naše, mogu da pohvalim Zakarića i njegov karakter. Iako je imao mnogo unosnije ponude, njegova želja i fudbalski motiv bili su presudni da dođe u Borac, da se bori za najviši plasman, za titulu i izlazak u Evropu, rekao je Zeljković.

Zakarić će imati šansu za vikend da prvi put obuče Borčev dres, ukoliko Krunić procijeni da je fizički spreman da upiše minute protiv Irtiša iz Pavlodara (subota) ili kijevskog Dinama (nedjelja).

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.