ХАЈДУК – БОРАЦ 0:0

Паузу у првенству фудбалери Борца су искористили да одиграју пријатељски меч са спортским пријатељима из Куле, екипом Хајдука. Утакмица је одиграна на стадиону у Црвенки.

Меч није био посебно атрактиван. Играло се углавном између два шеснаестерца, без много прилика за постизање поготка. Одбране су биле на врхунцу задатка, али не и остали сегменти игре ова два фудбалска тима. Коначан резултат и јесте био најреалнији, с обзиром на пружено од стране актера, који су остварили тактички потковане партије, без много ризика и отварања ка противничком голу, па је тешко посебно издвојити и једног судионика црвеначког меча.

Судија: Новак Симовић (Ловћенац).

ХАЈДУК: Браћ, Цветковић, Ковачевић, Булатовић, Лалић, Обровац, Секулић, Стојковић, Веселиновић, Миросављев и Адамовић. Играли су још: Перић, Поповић, Ћовин, Бошковић, Киш, Воркапић, Швељо и Гроздић.

БОРАЦ: Козић, Распудић, Васиљевић, Башић, Тривуновић, Теновић, Жижовић, Дугић, Крунић, Субић и Кантар. Играли су још: Марчетић, Жарић, Стојнић, Рунић, Павловић, Радуловић и Дујаковић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.