|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 09.09.2012. u 9:16

HAJDUK – BORAC 0:0

Pauzu u prvenstvu fudbaleri Borca su iskoristili da odigraju prijateljski meč sa sportskim prijateljima iz Kule, ekipom Hajduka. Utakmica je odigrana na stadionu u Crvenki.

Meč nije bio posebno atraktivan. Igralo se uglavnom između dva šesnaesterca, bez mnogo prilika za postizanje pogotka. Odbrane su bile na vrhuncu zadatka, ali ne i ostali segmenti igre ova dva fudbalska tima. Konačan rezultat i jeste bio najrealniji, s obzirom na pruženo od strane aktera, koji su ostvarili taktički potkovane partije, bez mnogo rizika i otvaranja ka protivničkom golu, pa je teško posebno izdvojiti i jednog sudionika crvenačkog meča.

Sudija: Novak Simović (Lovćenac).

HAJDUK: Brać, Cvetković, Kovačević, Bulatović, Lalić, Obrovac, Sekulić, Stojković, Veselinović, Mirosavljev i Adamović. Igrali su još: Perić, Popović, Ćovin, Bošković, Kiš, Vorkapić, Šveljo i Grozdić.

BORAC: Kozić, Raspudić, Vasiljević, Bašić, Trivunović, Tenović, Žižović, Dugić, Krunić, Subić i Kantar. Igrali su još: Marčetić, Žarić, Stojnić, Runić, Pavlović, Radulović i Dujaković.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net