ХРАБРО НА ПОБЈЕДУ

Фудбалери Борца у недјељу играју врло важан првенствени меч. У госте им долази екипа Сарајева, која биљежи одличне резултате на европској сцени. Тренер Мариновић на располагању ће имати знатно шири играчки кадар у односу на утакмицу првог кола против Младости, јер чак пет играча ће имати право наступа.

Сарајево је по мом мишљењу најквалитетнији тим у Премијер лиги. Показали су то и синоћ избацивши грчког представника и пласиравши се у плеј-оф квалификација за Лигу Европе. Морамо пружити партију на високом нивоу, одиграти пожртвовано и тактички дисциплиновано како би остварили позитиван резултат. Имамо огроман мотив и уз подршку наших навијача вјерујем да ћемо се у недјељу сви заједно радовати – нагласио је Мариновић.

Капитен Владан Грујић је био првотимац Сарајева, зна колико је уложено у овај тим, што играчима у бордо дресовима даје самопоуздање.

Доласком предсједника Тана коцкице су посложене и изгледају доминантно на терену. Међутим, ми се нежемо предати, напротив, пружићемо максимум како би се добрим резултатом вратили на прави колосијек. Овом приликом похвалио бих наше навијаче који су у великом броју дошли да нас бодре у Бијељину, тако да очекујем да буду наш дванаести играч и у недјељу – рекао је Грујић.

Недјељни сусрет може одлучити и једна ситница, а да би се остварио тријумф неопходно је постићи гол.

Ми ћемо напасти нашег ривала уз одређену дозу опреза, јер не смијемо себи дозволити евентуалне киксеве који би нас скупо коштали. Биће одређених промјена у односу на меч против Младости, али исто тако остаје дилема колико су играчи који су стигли у посљедње двије-три недјеље спремни да одговоре високим захтјевима – додао је Мариновић.

Утакмица Борац – Сарајево се игра у недјељу са почетком у 19 часова. Очекује се да Градски стадион буде испуњен и да публика и навијачи Борца буду јединствени у намјери да њихови љубимци овај сусрет ријеше у своју корист.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.