ХУМАНОЈ МИСИЈИ БОРЦА ПРИКЉУЧИЛА СЕ И КОМПАНИЈА EUROEXPRESS БРЗА ПОШТА

Хуманитарној акцији Фудбалског клуба Борац и навијачке групе Лешинари на утакмици 20. кола Прве лиге Републике Српске против Сутјеске из Фоче (1. април 2017. од 18 часова), са које ће сав приход од продаје улазница бити уплаћен за потребе лијечења трогодишње Бањалучанке Софије Мићевић која болује од акутне лимфобластне леукемије, придружила се компанија EuroExpress брза пошта.

Ова компанија ће хуману мисију ФК Борац помоћи откупом улазница за све ђаке основних школа са подручја града на Врбасу који дођу на хуманитарну утакмицу. Улазнице бањалучким основцима који тог дана буду са нама у хуманој акцији биће бесплатно подијељене испред источне трибине, док ће њихов укупни трошак у виду донације уплатити компанија EuroExpress брза пошта.

Фудбалски клуб Борац позива све бањалучке основце да у суботу, заједно са својим наставницима, родитељима, родбином и пријатељима дођу на Градски стадион, како би се омогућило издавање што већег броја улазница за утакмицу, а самим тим аутоматски се увећава износ донације и новчаних средстава за Софијино лијечење.

СОФИЈА НАС ТРЕБА – ЗАЈЕДНО СМО ЈАЧИ!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.