|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 27.03.2017. u 17:46

HUMANOJ MISIJI BORCA PRIKLJUČILA SE I KOMPANIJA EUROEXPRESS BRZA POŠTA

Humanitarnoj akciji Fudbalskog kluba Borac i navijačke grupe Lešinari na utakmici 20. kola Prve lige Republike Srpske protiv Sutjeske iz Foče (1. april 2017. od 18 časova), sa koje će sav prihod od prodaje ulaznica biti uplaćen za potrebe liječenja trogodišnje Banjalučanke Sofije Mićević koja boluje od akutne limfoblastne leukemije, pridružila se kompanija EuroExpress brza pošta.

Ova kompanija će humanu misiju FK Borac pomoći otkupom ulaznica za sve đake osnovnih škola sa područja grada na Vrbasu koji dođu na humanitarnu utakmicu. Ulaznice banjalučkim osnovcima koji tog dana budu sa nama u humanoj akciji biće besplatno podijeljene ispred istočne tribine, dok će njihov ukupni trošak u vidu donacije uplatiti kompanija EuroExpress brza pošta.

Fudbalski klub Borac poziva sve banjalučke osnovce da u subotu, zajedno sa svojim nastavnicima, roditeljima, rodbinom i prijateljima dođu na Gradski stadion, kako bi se omogućilo izdavanje što većeg broja ulaznica za utakmicu, a samim tim automatski se uvećava iznos donacije i novčanih sredstava za Sofijino liječenje.

SOFIJA NAS TREBA – ZAJEDNO SMO JAČI!

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net