|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 03.02.2014. u 0:57

IGRAČI OTPUTOVALI NA PRIPREME

Fudbaleri i stručni štab banjalučkog Borca jutros su otputovali u Opatiju na pripreme za proljećni dio sezone. Crveno plava ekspedicija će biti smještena u hotelu „4 opatijska cvijeta“ koji se nalazi u samom centru Opatije.

Na spisku za Opatiju su se pojavila i 2 nova imena. Riječ je o Marku Basari i Marku Jevtiću. Pomenuti dvojac je juče dogovorio saradnju sa našim klubom, i to u trajanju od godinu i po dana. Basara je rođen 29. jula 1984. godine, a u Borac dolazi iz iranskog Traktora. Jevtić igra na poziciji štopera, rođen je 21. maja 1982. godine a u naš klub dolazi iz bijeljinskog Radnika.

U planu je i nekoliko kontrolnih utakmica, a već prva utakmica je na rasporedu u srijedu (11:30 časova) kada će se naš klub sastati sa hrvatskim drugoligašem Pomorcem iz Kostrene.

Valja napomenuti i da je Borac juče odigrao trijagonal sa Kozarom i Krupom. Golom Fedora Predragovića Borac je savladao ekipu Krupe rezultatom 1:0, dok je istim tim rezultatom Borac poražen od ekipe Kozare pogotkom Jandrića.

(fkborac.net)

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net