Imenovani novi direktori unutar klupskih struktura FK Borac

Nakon prve sjednice novog Upravnog odbora našeg kluba imenovani su i novi direktori unutar klupskih struktura. 

Aleksandar Mićić, dosadašnji koordinator omladinske škole zadužio je direktorsku poziciju FK Borac, dok se posla sportskog direktora latio Oliver Jandrić, naš. nekadašnji kapiten. 

„Upoznati smo sa svim što se do sada dešavalo, znamo kako klub funkcioniše i daćemo sve od sebe da unaprijedimo klub i da Borac ostvari još veće rezultate u budućnosti. Imamo veliko breme. Naš klub je velikan, predstoji nam puno posla, ali daćemo sve od sebe da ostvarimo sve ciljeve.“, rekao je Mićić. 

Oliver Jandrić „prekomandovan“ je iz omladinske škole, ali i dalje ostaje uključen i u njen rad. Ističe, da novi izlazak na evropsku scenu ostaje primarni cilj u ovoj sezoni. 

„Kratkoročno gledano, ovaj period ćemo iskoristiti da pokušamo da sačuvamo poziciju na tabeli koja vodi u evropska takmičenja, da nakon toga sa šefom stručnog štaba izvršimo jednu duboku analizu, da razgovaramo o eventualnim pojačanjima i sezonu uspješno privedemo kraju“, rekao je Jandrić. 

Briga o klupskom marketingu povjerena je Dejanu Čati kojem će prvi saradnik biti Mirko Vujinović.

„Unijećemo dodatnu energiju, želimo da uključimo posjetioce i želimo da povećamo broj naših navijača. Jedan od ciljeva je i da se FK Borac još jače uključi u društevno korisni rad. Cilj nam je da i naše pristalice doprinesu stvaranju dobre atmosfere i energije oko kluba.“, rekao je Čato koji je najavio i otvaranje navijačkog šopa, ali i raznorazne druge aktivnosti. 

Milan Tegeltija, prvi čovjek FK Borac, zadovoljan izborom novog rukovodstva, kaže da sada svima preostaje da prionu na rad. 

„Vjerujem da smo učinili dobre izbore, a vrijeme će pokazati da li to naše ubjeđenje i dalje stoji. Pred nama su zahtjevni projekti, koje smo sebi postavili i mislimo da je ovo tim ljudi koji može da izgura ovu vrstu ambicija“, rekao je Tegeltija koji je još poručio i da će 30 odsto prihoda, od prodatih ulaznica za utakmicu sa Zrinjskim (subota, 18.30 časova), biti donirano za liječenje Darije Karanović, naše sugrađanke koja vodi bitku sa karcinomom.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.